Menü Bezárás

Forró és ropogós olasz pizzák,

eredeti receptek alapján

Eredeti Olasz Pizzeria a XI. kerületben

A Da Giovanni olasz pizzeria Budapest XI. kerület Karinthy Frigyes utcájában várja minden kedves, minőségi olasz pizzára éhes vendégét. Hamisítatlan ízek, melyeket egyenesen Olaszországból hozott magával a vezető pizza szakács. Minden eredeti, a pizza receptek és a pizza alapanyagok is.

Aki egyszer megkóstolja az olasz pizzeria bármelyik pizzáját, rögtön átérzi majd a mediterrán konyha hangulatát. Igazi olasz prosciutto, mozzarella, és sok más pizza alapanyag felhasználásával készülnek pizzáink. Mintha csak Nápoly kikötője mellett, a naplemente alatt ropogtatnánk a legfenségesebb olasz pizzákat.

A Da Giovanni Olasz Pizzeria kínálata: paradicsomos, tejszínes, csukott és töltött olasz pizzák

Egy olasz pizzeria konyhájában, akár csak nálunk a pizza készítés művészet. Mindennek van jelentősége, kezdve a kemence típusától, a pizzatészta összetevőitől és azoknak arányaitól, egészen a pizzaszószig.

A pizzatészta állaga, majd megmunkálása, nyújtás technikája már meghatározza, hogy milyen pizzát fogunk kapni. Ez az alapja mindennek. Erre kerül rá a paradicsomszósz, amelynek elkészítéséhez friss paradicsomot használunk, és megfelelően fűszerezzük. A tejszínes alapokhoz is megvan a Da Giovanni Pizzeria saját receptje.

A klasszikus pizzakészítés mellett, pizzériánkban kapható a töltött- és csukott pizza is, melyek szintén mennyei ízharmóniákat tartogatnak a pizzák szerelmeseinek.

Olasz desszertek és kávék

Természetesen a Da Giovanni olasz pizzeria repertoárjáról sem hiányozhatnak a kiváló minőségű, színvonalas olasz desszertek. Ezért a két legismertebb finomságot is bárki megkóstolhatja, ha betér hozzánk. Ez a Profiterol és a Tiramisu.

A Profiterol eredetileg ugyan Franciaországból ered. Mégis ez a kicsit labdaformájú, tejszínhabbal, pudinggal, fagylalttal, csokiöntettel díszített édes sütemény Gibraltár egyik legfontosabb, mondhatni nemzeti eledele, és így mindenki Olaszországgal hozza egyből összefüggésbe. Így hát Mi is, és ez valószínűleg így is fog maradni az idők végezetéig!

A Tiramisu körül is vannak viták, de ezek mindössze azok, hogy Olaszország melyik tartományában találták ki. Ez úgy ahogy van olasz már az „őskor” óta. Maga a szó is az olasz nyelvből ered, amelynek jelentése „Csípj fel!”. Jellegzetes kávé ízű desszert. Cukornád, cukor, mascarpone sajt felhasználásával és kakaó ízesítésével készül.

Látogasson el pizzeriankba és harapjon egy nagyot kedvenc pizzájába!

Vállaljuk céges vacsorák lebonyolítását megújult és kibővült éttermünkben.

Gyerek szülinapi rendezvények, családi és baráti összejövetelek étel-ital igényeit is képesek vagyunk magas színvonalon ellátni.
Amennyiben céges vagy privát rendezvényhez keress profi hangosító céget, kattintson a szöveges linkre: rendezvény hangosítás.

Foglaljon nálunk időpontot telefonon keresztül!

Várjuk szeretettel Önt, családtagjait és barátait a DaGiovanni Pizzériában.

LIKE!
Rendelés elvitelre